My Moda City’de 7 Gün 7 Gece Yüzde 70 Indirim

Makro Alisveris Merkezi içerisinde bulunan My Moda City Karaman’da ikinci yillarina girmeleri nedeniyle 7 gün 7 gece yüzde 70’e varan indirim kampanyasi baslatti.

My Moda City’de 7 Gün 7 Gece Yüzde 70 Indirim
Magaza yetkilisi Cenk Olgan, merkezi Istanbul’da bulunan ve Karaman’da giyim ve ayakkabi olmak üzere iki magazasiyla Shizmetlerini sürdüklerini belirterek, My Moda City’nin Karaman’daki bir yilini degerlendirdi.
Olgan, “Biz bir yil önce Karaman’a ilk geldigimizde insanlarin karsisina degisim bizimle diye bir sloganla çiktik. Bundan hem müsterilerimiz hem bizler çok mutlu olduk. Çünkü gerçekten Karaman’da bir seyleri degistirdigimize inandik. Türkiye’de gelismis illerdeki AVM kültürünü Karaman’da da hizmete sunduk. Pazarlama sektörünü Karaman’a getirdik. Bunun yaninda saglikli, kaliteli ürünleri ucuza satabilmenin insanlara diger gelismis illerdeki satin alma gücünü buraya da yansittik. Yurtdisindan getirdigimiz ürünlerin hiçbiri yabanci sermayeyle dönen ürünler degildir. Çin asla degildir. Hepsi yerli üretimdir. Ayakkabi, çocuk giyim ve takim elbise grubumuzda sürekliligi saglayan yerli firmalarla çalisiyoruz. Karaman’da dünyayla es degerde bir satis politikasi uygulayacagiz. Buda degisimin bizimle oldugunu fark ettirmek amaçli” dedi.
Olgan, 7 gün yedi gece yüzde 70’e varan indirim kampanyasiyla ilgili olarak da “Müsterilerimizin ve bizim mutlulugumuzu paylasmak istedik. Insanlarimizin alisveris keyfini bir günle kisitlamak istemedik. Bunu bir hafta boyunca yüzde 70’e varan indirimlerle uyguladik. 10 Mart’ta yeni sezon açilisini yapacagiz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284