Nakliyecilerden Büyük Destek

Karaman’da kurulan 70 Larende Spor Kulübü’ne Karaman’da hizmet veren Birlik Nakliyat ve Karaman Lojistikten büyük destek.

 Nakliyecilerden Büyük Destek

70 Larende Spor Kulübü yöneticileri Birlik Nakliyat ve Karaman Lojistik yöneticileri ile bir araya gelerek 70 Larendespor’un amaci ve hedefi hakkinda bilgi vererek, “Karaman sporunun ve gençlerin sporla ugrasmasi hem gençlerimizin gelecegi yönünden hem de Karaman’in tanitimi için büyük önem tasimaktadir. Biz 70 Larende Spor olarak Karaman sporunu en iyi sekilde en yüksek yerde temsil etmeyi hedeflemekteyiz. Biz bu yola kendi menfaat ve çikarlarimiz için degil, Karaman’in ve gençlerimizin çikarlari için yola çiktik. Siz degerli Karamanli yöneticilerimiz ve firmalarimizin da bu kutlu yolda bizleri yalniz birakmadiginiz için 70 Larende Spor Kulübü olarak hepinize ayri ayri tesekkür ederiz” dedi.

Konu ile ilgili hedef ve amaçlarini anlatan 70 Larende Spor kulübünün her zaman yaninda ve destekçileri olacaklarini dile getiren, Birlik nakliyat ve Karaman Lojistik yöneticileri de “ Bizler Karaman’da Yük tasiyicilari olarak, Karaman hizmet sektöründe ve Karaman’i dis sehirlerde tanitmak ve karaman’in kalkinmasi ve gelismesi için sporun büyük bir önemi var. Bizler 250 Tir ve kamyon söförümüzle sizlerin her zaman yaninda duracagimizi sizlere söz veriyoruz. Yeterki gençlerimiz kötü aliskanliklarda bulunmayip, enerjilerini spor ile atmalarini saglayin. Biz inaniyoruz ki bu kutlu zaferde sizler gençler ve karaman için çalisiyor ve çabaliyorsunuz. Biz nakliyeciler olarak basarilarinizin devamini dileriz ve Karaman’in 3’üncü ligde bir takimini görmeyi temenni ediyoruz” dediler.
Sohbet havasinda geçen görüsmenin ardindan hatira fotografi çekilerek 70 Larende sporun yalniz olmadigi ve her zaman emek için çalistiklarini Karaman gördü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284