NEÜ'lü Akademisyenler Ve Sadam Üyelerinden KMÜ Rektörü Akgül'e Tebrik Ziyareti

Necmettin Erbakan Üniversitesinden (NEÜ) dekan, dekan yardımcıları ve müdürler ile Selçuklu Akademik Düşünce ve Araştırma Merkezi (SADAM) üyeleri Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü makamında ziyaret etti.

NEÜ'lü Akademisyenler Ve Sadam Üyelerinden KMÜ Rektörü Akgül'e Tebrik Ziyareti

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Özdemir, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Coşkun, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Selman Türker, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Akınerdem; Selçuklu Akademik Düşünce ve Araştırma Merkezi üyeleri ve bir grup NEÜ öğretim üyesiyle birlikte Rektör Akgül'e tebrik ziyaretinde bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Akgül'e hayırlı olsun temennilerini ileten akademisyen ve araştırmacılar, yeni görevinde kendisine başarılar dilerken Rektör Akgül de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini ülkemizde ve dünyada hak ettiği yere getirmek için tüm adımları atmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284