New Karaman’da Demet Akalın Rüzgârı

Üniversite Mahallesinde yer alan ve 2018 yılı sonunda 4 yıldızlı otel konseptiyle misafirlerine hizmet vermeye başlayan New Karaman Otel’in resmi açılışı düzenlenen organizasyonla yapıldı.

New Karaman’da Demet Akalın Rüzgârı

16 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19’da kurdele kesimi öncesi ilk olarak sahneye Silifke Halk Oyunları ekibi çıktı. İzleyenlerin alkışları eşliğinde yöresel oyunlarını sergileyen ekibin dans gösterisi sonrası Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan tarafından kesilen kurdele ile New Karaman Otel’in açılışı yapıldı.

Yemek öncesi kokteyl ikramının yapıldığı misafirler daha sonra salona buyur edilirken kimi misafirler oteli gezdi. Saat 20’de başlayan akşam yemeği süresince salondaki misafirlere sahnesiyle ve orkestrasıyla sanatçı Nazlı Vural eşlik etti. Kimi zaman 90’lardan kimi zamansa günümüz parçalarından şarkılar seslendiren Nazlı Vural izleyenlerden tam not aldı. Karaman’da daha önce de sahne aldığını söyleyen sanatçı Nazlı Vural New Karaman Otel’in Karaman için büyük bir şans olduğunu söyledi. Sahnesi sona eren sanatçıya New Karaman Otel sahiplerinden İbrahim Uysal tarafından çiçek takdimi yapıldı.

Demet Akalın öncesi sahneye çıkan New Karaman Otel ortaklarından İbrahim Uysal ise misafirlere ithafken yaptığı konuşmasında  “Ben aslen Karamanlıyım. Karaman’a olan sevdamızı yapmış olduğumuz yatırımlarla destekliyoruz. Karamanımızı seviyoruz. Karamanımızın da içinde olduğu Konya-Aksaray ve Kayseri bölgemizde yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi. New Karaman ortaklarından Mustafa Yıldırım ise konuşmasında “Karaman’a böyle bir yatırımı kazandırmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Şehir merkezine konumlandırılmış otelimizin varlığı ile şehir içi ve dışından gelen misafirlerimize en konforlu hizmet sunulacaktır ”dedi.

Konuşmalar sonrasında sahneye davet edilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş ve Müslüman Sanayici İş Adamları Derneği Şube Başkanı İbrahim Taşbaş tarafından New Karaman Otel işletmecileri İbrahim Uysal ve Mustafa Yıldırım’a Karaman’a kazandırılan bu tesis için günün anısında plaket takdim edildi. 

Saat 22’de sahne alan ve 1,5 saat boyunca sahnede kalan sanatçı Demet Akalın ise bir yere konser için gittiğinde ilk işinin o ile ait tarihi mekânları gezmek olduğunu söyledi. Etliekmek gibi yöresel lezzetleri tattığını söyleyen sanatçı Akalın otel ortaklarından İbrahim Uysal’dan açık alanda ikinci bir konser organizasyonu sözünü aldı. Karaman’a davet olduğu takdirde bir kez daha geleceğini söyleyen sanatçı Akalın eski ve yeni albümlerden şarkıları seslendirirken dansçıları da izleyenleri büyüledi. Bir ara vokalistine mikrofonu bırakan sanatçı daha sonra Erik Dalı, Hayatı Tespih Yapmışım gibi şarkılarla davetlileri coşturdu. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284