Oda Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 22. olağan genel kurul toplantısında başkanlık için aday isimleri artıyor.

Oda Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yönetim Kurulu’nda yer alacak isimlerle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Başkan adayı Okhan Tolga Sayan, “Hepinizin bildiği üzere Karaman Mali Müşavirler odamızın 22. Olağan genel kurul toplantısı ve seçimleri 14-15 Mayıs 2016 tarihinde yapılacaktır. Arkadaşlar, mesleğimizin saygınlığını ve Hak ettiği yeri, muhafaza ve korumak için Mali Müşavirler Odası başkanlığına sizlerin teveccühü ile Arkadaşlarımla talip olduk. Oda mensubu olmanın ayrıcalığını sizlere yaşatmak gayreti ve azmi içerisindeyiz. Bunun için de bir olmak ve birlikte olmak zorundayız. Oda hizmetlerinde sürdürülebilirliği hâkim kılacağız. Hizmet sunumları çağdaş standartta, üyelere saygılı ve mutlu etmeye yönelik olacaktır. Mesleki kaygılarımız ve sıkıntılarımız önceki yıllara göre maalesef artarak devam etmektedir. Böyle bir ortamda hiç kimse çözümleri sadece odamızdan beklemesin. Sorunların çözümünde her zamankinden daha fazla birlikte olmaya ihtiyacımız olduğu aşikârdır. Çözüme katkı sağlayacak tüm proje ve fikirleri sonuna kadar destekleme kararlığındayız. Sizlerde takdir edersiniz ki mesleğin kendine has sorunları bulunmaktadır. Bu sorunların çözümünde tüm üyelere görevler düşmektedir. Sizlerin eleştirilerine ve fikirlerine kesinlikle ihtiyacımız vardır. Sizlerden aldığımız güçle odamızı her anlamda üyesine sahip çıkan, küskünlük ve kırgınlıkları gideren bir oda görüntüsüne kavuşturacağımıza inancımız tamdır. Odamıza kayıtlı bütün üyelerimiz bu göreve layık olmakla birlikte listemizde birbirinden değerli arkadaşlarım yer almaktadır. Yönetim, Denetim, Disiplin delege ve diğer kurulları ile uyum içinde çalışan bir oda haline getirmek birinci vazifemizdir. Bağımlı, bağımsız çalışan çalışmayan bütün üyelerimizin bilmesini isterim ki; Bizlere layık göreceğiniz bu makam emin ellerde olacaktır.
Hedeflerimiz büyüktür. Sorumluluklarımızın ve görevimizin farkındayız. Mesleğimiz daha iyi şartlarda icra edebilme temennisiyle hepinize saygılar ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Okhan Tolga Sayan’ın listesinde şu isimler yer alıyor. M. Güneş Dinçer. Ali Ertem, Bayram Ünver, Hüseyin Alanlı. Disiplin Kurulu’nda İnan Güneş, Ankara Delegeliğinde ise Hasan Uysal.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 16:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah gündağ
Abdullah gündağ - 8 yıl Önce

Yakışır kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

murat armutlu
murat armutlu - 8 yıl Önce

okhan beye basarilar diliyorum, aday oldugu yerde bir kast sistemi mevcut.
karamanda oldugum zamanlarda buna sahit oldum, secilirse simdiden tebrik ederim

SIRADAKİ HABER

banner284