Ödüle Doymuyorlar

Türkiye geneli yapilan ve Fatih Kolejinin düzenledigi Sosyal Bilimler Olimpiyatlari`nda (SOBIO) Karaman’i temsil etmeye hak kazanip finale kalan Basari Koleji ögrencileri, Sosyal Bilgiler dersi ögretmeni Gamze Budak Yalçin önderliginde proje alaninda yarismis ve ilimizi en iyi sekilde temsil ederek Türkiye 2. si oldu.

Ödüle Doymuyorlar

Yine Türkiye geneli yapilan resim yarismasinda çocuklarin kisisel yeteneklerini ortaya çikarmak, hastane ve doktor korkularini yenmelerine yardimci olmak amaciyla bu yil 9.su düzenlenen “Benim Dünyam…” konulu Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarismasi'nda, resimleri Istanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden Dr. Ferhan Gözgü Çelik, Ressam Ayse Öztürk ile Memorial Sisli Hastanesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Bölümü’nden Pedagog Dr. Melda Alantar degerlendirmis ve yarisma sonucu Basari Koleji ögrencilerinden MELIS Tok 4. oldu.
Yine Türkiye geneli "Çocuk ve Çevre" konulu Monami Pastel Boya Resim Yarismasi her yil okul öncesi ve ilk ve ortaokul seviyesindeki ögrencileri resim yapmaya tesvik etmek ve bu becerilerini gelistirmek amaciyla Sark Gülü Kirtasiye firmasi tarafindan düzenlenen resim yarismasi sonucunda Basari Koleji ögrencilerinden Seda Gökalp bisiklet kazanmaya hak kazandi.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Okul Müdürü Mehmet Cosar, “Türkiye geneli yapilan Sosyal Bilimler Olimpiyatlarinda emegi geçen ögrencilerimiz Sena yalvaç, Dilara Göçmen, Dilara Sak ve Sosyal Bilgiler Ögretmenimiz Gamze Budak Yalçin'i, yine Türkiye geneli yapilan Resim Yarismalarinda dereceye giren ögrencilerimiz Melis Tok ile Seda Gökalp'i ve Görsel Sanatlar Ögretmeni Abdullah Yalçin'i tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284