Öğrenciler Özel Çocuklarla Buluştu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ‘Özel Çocuklara Eğlenceli Tabaklar’ temalı etkinlik ve ‘Materyal Sergisi’ gerçekleştirildi.

Öğrenciler Özel Çocuklarla Buluştu

KMÜ Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Öğr. Gör. Özlem Demirel ile Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Safa A. Ataman danışmanlığında hazırlanan etkinliğe Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Yıldız, üniversite personeli ve öğrencileri ile davetli özel öğrenciler katıldı.
Etkinlik kapsamında özel çocuklar için yiyecek ikramı yapılarak materyal sergisi düzenlendi. KMÜ Çocuk Gelişimi, Engelli Bakım ve Rehabilitasyon öğrencilerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik grup, özel çocuklara kendi hazırlamış oldukları yiyecekleri sunarken KMÜ Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri tarafından da okul öncesi çocuklar ile özel gereksinimli çocuklara yönelik materyal sergisi gerçekleştirildi.
Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Öğr. Gör. Özlem Demirel, “Özel çocuklarda rekreasyon etkinlikleri ve sağlıklı beslenme konusunda bilinç oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Ayrıca etkinliğimiz üniversite öğrencileri ile özel çocukların bütünleşmesi, geleceğimiz olan çocukların üniversite kültürüne alışması ve tanıklık etmesi amacını da taşıyor.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284