Ögrencilerden Hastalara Ilaç Gibi Konser

Karaman Lisesi ögrenci ve ögretmenlerinden olusan müzik grubu 82. Yil Devlet Hastanesinde bulunan hastalara unutulmayacak bir konser verdi.

Ögrencilerden Hastalara Ilaç Gibi Konser
Müzik Ögretmeni Mustafa Rifki’nin öncülügünde hazirlanan konserde Türk Halk müzigi ve Türk Sanat Müziginden güzel örnekler seslendirildi.
Program Okul Müdür Ayhan Kahraman’in açis konusmasiyla basladi. “Kahraman konusmasinda Karaman Lisesi olarak Devlet hastanesinde ögrencilerimiz, ayirt etmeksizin tüm hastalara karsilama, yönlendirme, kitap ve gazete okuma hizmetleri sundular, biz bu ve benzeri hizmetleri Karaman Belediyesi, Sosyal Yardimlasma Müdürlügü, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlügü ile de gerçeklestirdik. Bu gün yine yeni bir etkinlikle karsinizdayiz, sizlere Türk Müziginin seçkin örneklerinden bir kaçini sunacagiz, bu vesileyle simdiye kadar birlikte çalisma ve desteklerinden dolayi Karaman Devlet Hastanesi, Bashekimi Hasan Arici ve Kalite Koordinatörü Yasemin Ataseven’e destelerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Konserin sonunda Hastane Bashekimi Hasan Arici “ Karaman devlet hastanesi olarak hastalarimiza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmak için yogun bir gayret sarf ediyoruz, hekimlik mesakkatli ve yorucu bir meslek ancak, sagligina kavusan bir hastanin memnuniyeti tüm yorgunlugumuzu aliyor. Toplum Ruh sagliginda hastalarimiza yönelik çesitli sosyal aktiviteler gerçeklestiriyoruz, bu konserde bunlardan biri, bu etkinligin gerçeklestirilmesinde emegi geçen Karaman Lisesi’ne tesekkür ediyorum. Gönüllü toplum hizmeti kapsaminda Karaman Lisesi ile imzaladigimiz protokol çerçevesinde ögrenciler, hastanemizi çesitli birimlerinde hastalara, karsilama, yönlendirme hizmeti, bazi hasatlarimiza gazete ve kitap okuma gibi hizmetler sunuyorlar, iste bugünde güzel bir konserle karsimiza çiktilar, ben yardim alan hastalarimiz kadar, ögrencilerimizin gözlerinde de insana yardim etmenin verdigi memnuniyeti, isigi gördüm, ögrenciler bu sayede yeni deneyimler kazandilar. Bu faaliyetin gerçeklestirilmesinde emegi geçen, basta okul müdürümüz Ayhan Kahraman, olmak üzere okul yöneticilerine Müzik ögretmenimize ama en çokta bizlere müzik ziyafeti çeken ögrencilerimize tesekkür ediyorum.” dedi
Konsere, Hastane Bashekimi, Hasan Arici, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman, Müdür Basyardimcisi Zeki Tuman, Hastane çalisanlari ve hastalar katildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284