Ögrencilerden Temizlik Isleri Müdürlügü’nü Ziyaret

Karaman genelinde okul öncesi ve ilkögretim ile orta ögretim kurumlarindaki ögrencilere evrensel etik degerler bilinci ve kültürü kazandirilmasi amaciyla uygulanmakta olan EDEP (Egitimde Degerler Egitimi Projesi) kapsaminda, Vali Hakki Teke Yatili Bölge Ilkögretim Okulu, Karaman Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’nü ziyaret ettiler.

Ögrencilerden Temizlik Isleri Müdürlügü’nü Ziyaret
Ögrenciler yaptiklari is ile sehrimizin temizligini saglayan agabeylerine tesekkür ederken, Okul Müdürü Hasan Aksu da; Egitimde Degerler Egitimi Projesi kapsaminda sevgi, saygi, özgüven, sorumluluk, yardimseverlik gibi konularda faaliyetler düzenlediklerini ifade ederek, Temizlik Isleri Müdürlügü ziyareti ile de ögrencilere çevre duyarliligi kazanmalarini saglamak istediklerini belirtti.
Karaman Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Recep Kiliç ise: “Biz zaten okulumuzu daha önce ziyaret etmis ve ögrenci arkadaslarimiza çevre bilinci konusunda egitim vermistik. Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu çevreye olan duyarliliga ve bu baglamda okullarda düzenlenen egitim seminerlerine büyük önem veriyor. Yarinlarimizin büyükleri gençlerimiz bizim için çok önemli. Temiz ve yesil bir Karaman için aldigimiz sorumlulukla çalismalarimiz devam edecektir.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284