Ögrencilere Terör Ve Uyusturucu Konferansi

Karaman Emniyet Müdürlügü, üniversite ögrencilerine yönelik düzenledigi konferanslarla gençleri terör ve uyusturucu maddeler hakkinda bilgilendiriyor.

Ögrencilere Terör Ve Uyusturucu Konferansi

Üniversite ögrencilerine yönelik düzenlenen konferansta konusan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, terör örgütlerine ve uyusturucu madde tacirlerine karsi mücadelenin çok yönlü olarak sürdürüldügünü belirtti. Mücadelenin etkinligini arttirarak, bu mücadeleyi basta gençler olmak üzere toplumun her kesimi ile gerçeklestirmek istediklerini ifade eden Sönmez, "Il Emniyet Müdürlügümüz Terörle Mücadele Sube Müdürlügü, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü okullarda konferanslar veriyor. Bu konferanslarla terör örgütlerinin lise ve üniversitede egitim gören ögrencilere yönelik yapmis olduklari propagandalari etkisiz hale getirmek, yasa disi terör örgütlerinin ögrencileri toplumun huzur ve güvenligini bozmaya yönelik eylemlere tahrik etmelerini engellemek istiyoruz. Gençlerimizin provokasyonlara karsi duyarli olmalarini saglamak, gençlerimizi her türlü uyusturucu maddeden uzak tutmak, onlari uyusturucu maddeler konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amaciyla yola çiktik" dedi.
Ilk olarak Karaman Merkez Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlügü ve Kazimkarabekir Meslek Yüksekokulunda KOM Sube Müdürü Kemal Kizilbaba ve TEM Sube Müdürü Halil Damlarkaya tarafindan üniversiteli ögrencilerine, “Gençlik Güvenli Gelecek” ve “Madde Kullanimi ve Bagimliligi” konularinda konferans verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284