Ögrencileri Sevindirdiler

Trabzon Göktürk Dernegi Baskani Evren Sancak tarafindan ilimize bagli Basyayla ilçesi genelindeki ilk, ortaokul ve lisede okuyan tüm ögrencilere ayakkabi dagitildi.

 Ögrencileri Sevindirdiler

Ermenek’de Ekim ayinda yasanan maden kazasi sonrasinda issiz kalan ve maddi durumu iyi olmayan ailelere sosyal sorumluluk düsüncesiyle, millet olarak her zaman birlik içinde oldugumuzu gösteren güzel bir örnegi Trabzon Göktürk Dernegi Baskani Evren Sancak tarafindan ilk, ortaokul ve lisede okuyan tüm ögrencilerimize ayakkabi verilerek ögrenciler sevindirildi.

Ilçe merkezi ve köylerdeki okullar Basyayla Kaymakami Hamza Özer, Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Balci tarafindan gezilerek her ögrenciye ayakkabilarin dagitimi yapildi.
Yapilan törende konusma yapan Basyayla Kaymakami Hamza Özer, “Taseli yöresinde yasanan olumsuz hadiseden dolayi çok üzüntülü duyduk. Allah bu gibi acilari bize bir daha yasatmasin, bizler maden kazasinda hayatini kaybeden ailelere ve yakinlarinin acilarini paylasiyoruz. Ayrica Ilçemiz Toros Daglarinin eteklerinde engebeli arazi üzerine kurulmus olmasi, ekonomik imkânlarin çok kisitli oldugu bir ilçe olmasi nedeniyle is imkânin olmamasi nedeniyle, okuyarak gelecekte daha iyi imkânlara kavusmalari gerektigi, bilgi ve bilim çaginda gençlerimizi en iyi sekilde gelecek hazirlama çabasinda olduklarini bu düsünceyle bizleri maddi ve manevi yardiminin hiç esirgemeyen Trabzon Göktürk Dernegi Baskani Evren Sancak Bey’e tesekkürlerimizi sunarim” dedi
Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu ise “Degerli is adami Evren Bey ilçemizi yakindan tanimamis olmasina ragmen gönül dostu ve kalbi ögrenci sevgisi ile dolu olan degerli büyügümüze ögrencilerimize yapmis oldugu yardimdan dolayi sükranlarimizi arz ediyorum” dedi.
Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Balci’da, “Ilçe Kaymakamimiz Hamza Özer’in yardimlari ile Trabzon Göktürk Dernegi Baskani Evren Sancak’in bize ulastirdigi yardimdan dolayi tüm ögrencilerimiz ve bizler mutlu olduk. Gençlerimizin umutlarinin yesermesi için tüm özverileri ile çalisacaklarini, nesillerimizin daha güzel imkânlarda egitim görmeleri için maddi ve manevi destegini bizlerden esirgemeyen Basyayla Kaymakamimiz Hamza Özer’e Belediye Baskanimiz Serafettin Bulgurcu’ya ve Trabzon Göktürk Dernegi Baskani Evren Sancak ve yardimda emegi geçenlere tesekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284