Ögrencilerimiz, Ellerinden Gelenin En Iyisini Yapacaklar

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, 26 -27 Kasim tarihlerinde yapilacak olan Temel Egitimden Ortaögretime Geçis Sinavlari için her türlü tedbirin alindigini belirterek sinava girecek ögrencilere basarilar diledi.

 Ögrencilerimiz, Ellerinden Gelenin En Iyisini Yapacaklar

Il Müdürü Sultanoglu sinava girecek ögrenciler için yayinladigi mesajda Temel Egitimden Ortaögretime Geçis Sinavlarinin ögrenciler ve aileleri için önemli sinavlar oldugunu ancak ögrencilerin sinavlardan alacaklari her türlü sonuca saygi duyulmasi gerektigini bildirdi.

Çocuklarin anne ve babalar için çok büyük degerinin oldugunu, sinav sonunda alinacak puanlarin bu degeri olumlu ya da olumsuz etkilemeyecegini ifade eden Sultanoglu, “Ögrencilerimizin bu sinavlarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarina inaniyorum. Yapilan sinavlar ögrencilerimiz ve aileleri için önem tasimaktadir. Sinavlar ögrencilerimizin bilgi birikimini ve yorum kabiliyetinin ölçütüdür. Onlarin degerinin ölçütü degildir. Ögrencilerimizin kendilerine güveni tam olsun, sinavdan korkmasinlar, olumlu düsünsünler ve rahat olsunlar. Sunu asla unutmasinlar ki ögrencilerimiz hepimiz için gurur kaynaklaridir. Temel Egitimden Ortaögretime Geçis Sinavina girecek ögrencilerimize ayri ayri basarilar diliyorum." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284