Ögrencilerin Karne Heyecanina Vali Koca’da Ortak Oldu

Vali Murat Koca, 2013 – 2014 Egitim - Ögretim yilinin ilk yarisinin sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dagitim törenine katildi.

Ögrencilerin Karne Heyecanina Vali Koca’da Ortak Oldu

Fatih Egitim Çalisanlari ilkokulunda düzenlenen karne dagitim törenine Vali Koca’nin yani sira Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Milli Egitim Müdür Vekili Asim Sultanoglu, sube müdürleri, okul yöneticileri ve aileler katildi.
Karne dagitim töreninde ögrencilere tatil süresini çok iyi degerlendirmelerini ve bu süre içerisinde bol bol kitap okumalarini tavsiye eden Vali Koca, velilere de bu süre içerisinde önemli görevler düstügünü ifade etti.
Vali Murat Koca ve Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu karne dagitimindan önce ögrencilerle sohbet etti. Bu yil ilk kez karne alacak olan birinci sinif ögrencilerinin heyecani görülmeye degerdi. Il Müdürü Sultanoglu ögrencilere, arkadaslari ve aileleriyle birlikte vakit geçirerek tatili iyi degerlendirmelerini ve kitap okumalarini tavsiye etti.
Program, Vali Murat Koca’nin ögrencilere karnelerini dagitmasi ve tatil boyunca okumalari için çesitli kitaplar hediye etmesiyle sona erdi.
Ilimizde karne sevinci yasayan 46 bin 621 ögrenci ile birlikte 3 bin 257 ögretmen, 10 Subat Pazartesi günü egitim ögretime baslayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284