Oğuzcanlar’dan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Çıkarması

Ülkemizin yanı sıra Avrasya bölgesinin en büyüğü, dünyanınsa en büyük iki mobilya fuarından biri olan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Karaman rüzgarı esiyor.

Oğuzcanlar’dan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı Çıkarması

20 bini kapalı olmak üzere toplam 70 bin metrekarelik bir alanda Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretilen Oğuzcanlar Mobilya ürünleri İstanbul’da düzenlenen fuarda en çok ilgi gören mobilya ürünleri oldu. 22 Ocak 2019 Salı günü CNR EXPO Yeşilköy'de 15’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açan “CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda Oğuzcanlar Mobilya’nın kendi ürünleri arasında yer alan yemek odaları, yatak odaları, genç odaları, oturma grupları yer alıyor. 
27 Şubat 2019 Pazar gününe kadar açık olan fuarla ilgili bilgi aldığımız Oğuzcanlar Dizayno Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Oğuzcan “1952 yılından bugüne yarım asırlık deneyim ve üç kuşağın bir araya gelmesiyle ilimizden dünyaya açılan bir marka haline geldik. Oğuzcanlar markası Karaman, Konya, İstanbul, Mut ve Şereflikoçhisar olmak üzere toplam 9 mağazası, yurt içi bayi ağı ve yurt dışı ihracatlarıyla emeğin, sevginin, paylaşımın adı olmaya devam ediyor. Fuarda mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Azerbaycan, Özbekistan, Rusya, Kosova, Sırbistan, Makedonya, Bosna Hersek, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 110 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetleri ağırlanıyor Bizlerde İstanbul’da yaşayan Karamanlı hemşerilerimizi Avrupa normlarına uygun, TSE, İSO 9001 kalite belgelerine sahip, insan sağlığına zarar vermeyen üretimimizle ürünlerimizin kalitesini ortaya koyduğumuz CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki Oğuzcanlar Mobilya standına davet ediyoruz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284