Okuma Zamani Projesi Seminerlerle Devam Ediyor

Egitimci Yazar Ali Erkan Kavakli Ögrencilerle Bulustu.

Okuma Zamani Projesi Seminerlerle Devam Ediyor

Okuma Zamani projesi kapsaminda Egitimci Yazar Ali Erkan Kavakli okumanin zeka gelisimi üzerinde etkisi ile ilgili ilimiz okullarinda ögrencilere seminer verdi.
Ilk olarak Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret eden Yazar Ali Erkan Kavakli, ziyaretin ardindan Iki gün, bes farkli okulda gerçeklesen seminerlerle ögrencilere beyin gelisimi, zekayi etkileyen faktörler, egitimde ödüllendirme konularinda akademisyenlerden ve tarihimizden örnekler sunarak basariya giden yolda okumanin önemini anlatti.
Beynin okuma yoluyla kapasitesinin attigini ve daha güçlü hale gelerek yasliliga karsi dirençli oldugunu ifade eden Kavakli, okuma aliskanliginin genlere isleyerek kalitsal yolla aktarildigini ifade etti.
Karaman Anadolu Lisesi, Irfan Ataseven Fen Lisesi, Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Toki Anadolu Lisesi’nde gerçeklesen programin ögrenciler tarafindan ilgiyle dinlendigi ve ögrencilerin sorulariyla seminere aktif olarak katildigi görüldü. Dr. Sadik Ahmet Ilkokulu’nda velilerle bulusan egitimci yazar, velilere “Ahlakli ve Zeki Çocuk Yetistirme Sanati” konulu seminer verdi.
Ögrenciler ve veliler, seminer sonunda günün hatirasi olarak Egitimci Yazar Ali Erkan Kavakli’ya kitaplarini imzalattilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284