Ömer Asaf Galatasaray’dan Gelecek Daveti Bekliyor

Karaman’in Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasinda babasini kaybeden 6 yasindaki Ömer Asaf Özcan, 6 aydir Galatasaray’dan gelecek daveti bekliyor. Maden kazasinin ardindan 1 yil geçmesine ragmen babasinin madenci kaski ile fotografini bir türlü elinden düsürmeyen küçük Ömer, Türk Telekom Arena’ya gidecegi günü sabirsizlikla bekliyor.

Ömer Asaf Galatasaray’dan Gelecek Daveti Bekliyor

UÇAKTA YER OLMADIGI IÇIN ISTANBUL’A GITMESI ERTELENMIS
Anne Fatma Özcan, 6 yasindaki oglu Ömer Asaf’in 6 aydir Galatasaray’dan gelecek daveti bekledigini söyledi. Ömer’in 6 ay önce Galatasaray tarafindan Türk Telekom Arena’da maç izlemek için Istanbul’a davet edildigini anlatan anne Fatma Özcan, “Oglum dedesi ile birlikte Galatasaray’in davetlisi olarak Istanbul’a gitmek için hazirlik yaptigi sirada program iptal edildi. Bizi telefonla arayan yetkililer, uçakta yer olmadigi için davetin ileri bir tarihte gerçeklesecegini söyledi. Ancak o günden beri oglum Ömer, aklina geldikçe beni Galatasaray’dan aradilar mi diye soruyor" dedi.
ÖMER, KULÜP BASKANI ÖZBEK’E VERECEGI HEDIYEYI BILE HAZIRLAMIS
Türk Telekom Arena’da Galatasaray maçini izlemenin hayalini kuran Ömer Asaf Özcan ise, Kulüp Baskani Dursun Özbek’e ziyarette verecegi hediyeyi bile hazirladi. 6 yasindaki Ömer Asaf, kendi ismi ve Galatasaray’in yildizli armasinin yazili oldugu vazoyu evlerinin vitrininde tutuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284