Ömer Dinçer Okul Incelemelerinde Bulundu

Eski Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Ömer Dinçer, adini tasiyan Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.

 Ömer Dinçer Okul Incelemelerinde Bulundu

09 Subat 2015 pazartesi günü gerçeklestirilen okul incelemelerine eski Milli Egitim Bakani Prof. Dr. Ömer Dinçer’in yani sira Vali Vekili Erkan Karahan, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesi okulu yöneticileri katildi.

Yapimi tamamlanan ve 2014 -2015 egitim – ögretim yilinin ikinci yarisindan itibaren egitim ögretime kademeli olarak baslayan ve su an 3 sinifta egitim ögretime devam edilen okulda incelemelerde bulunan Dinçer, siniflari gezerek ögrencilerle bir araya geldi. Okul yöneticilerinden okul hakkinda bilgiler alan Dinçer, bir süre sohbet ettigi ögrencilere çesitli kitaplar hediye etti.
Eski Milli Egitim Bakani Dinçer, okul incelemelerinin ardindan Vali Vekili Erkan Karahan, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve okul yöneticileriyle bir araya gelerek okulun sorunlarini dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284