Onlar Altın Dönemin Mezunları

Geleneksel 98-98 İHL Mezunları buluşması geçtiğimiz akşam Konya yolu üzerindeki Elmadalı Tesislerinde gerçekleşti.

Onlar Altın Dönemin Mezunları

Katılımın yoğun olduğu 1998-1999 dönemi “Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması”nda açılış konuşmasıyla başlayan gecede, hatıraların tekrar yad edilmesi ve hoca-öğretmen anıları konuşuldu. Katılımcılar arasında 12 saatlik yoldan sırf bu buluşma için günübirlik gelenlerinde olduğu, neşeli anların hakim olduğu gecede 19 yıl sonra bir araya gelmiş olmanın sevinci hakimdi.

Geçmiş yıllarda vefat edenler, sosyal içerikli faaliyetlerinde konuşulduğu gecede zaman zaman hüzünlü anlarda yaşandı.

40’a yakın katılımcının bulunduğu buluşmaya ilgi her geçen sene artarak devam ediyor. Hedefin, tüm mezunlara ulaşmak ve sayıyı giderek artırmak olduğu ifade edildi.

Aralarında akademisyen, esnaf, öğretmen, müdür, murakıp, muhasebeci vb. birçok meslek sahibinin bulunduğu imam hatipliler mezun oldukları dönemlerde İmam Hatiplilerin önünün kapatılmasına rağmen neleri başarabildiklerini adeta ispat ettiler.

Ülkemizin istikbali, sağlıklı ve mutlu bir hayat temennileri, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kapanış duasıyla gece sonlandırıldı.

İmam Hatipliler seneye daha geniş katılımlı bir organizasyonla 5.Geleneksel 98-99 İHL Mezunları Buluşmasını gerçekleştirecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284