Orman Isletme Müdürü Çelik’ten KGRT’ye Ziyaret

Orman ve Su Isleri Bakanligi’nin yeniden yapilandirilmasiyla Çevre ve Orman Müdürlügü’nün Çevre bölümünün baska bir bakanliga baglanmasiyla Orman Isletme Müdürlügü’nün açilmasiyla birlikte teskilatta yapilan degisiklikle ilimiz Orman Isletme Müdürlügü görevine getirilen Ismail Çelik ile Agaçlandirma Sefi Özcan Kukkuk KGRT’yi ziyaret ederek çalismalariyla ilgili bilgi verdiler.

Orman Isletme Müdürü Çelik’ten KGRT’ye Ziyaret
Orman Isletme Müdürü Ismail Çelik, “Orman ve Su Isleri Bakanligi’nin görev ve teskilatlari hakkindaki kanun hükmündeki kararnamenin yayinlanmasiyla birlikte Orman ve Su Isleri Bakanligi teskilatlanmaya baslamistir. Karaman’da da Orman Genel Müdürlügü’ne bagli olarak müdürlügümüz 2011 yili sonu itibariyle kurulmus ve faaliyetlerine baslamistir” dedi.
Çelik, 21 Mart Çarsamba günü kutlanacak olan Dünya Ormancilik gününün programiyla ilgili olarak da verdigi bilgide, “Cumhuriyet Parkinda saat 09.30’da düzenlenecek törende fidan dagitimi yapilacak. Milli Egitim Müdürlügümüzle birlikte yaptigimiz doga, orman ve agaç sevgisi konulu resim, siir ve kompozisyon yarismalarinda dereceye giren ögrencilerimize ödül verilecek. Ayni gün Seyithasan köyü Rehabilitasyon Proje Sahasinda fidan dikimi yapilacak” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284