OSB’den Sağlık Çalışanlarına Destek Artıyor

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi’nden (KOSB) sağlık çalışanlarına destek artarak devam ediyor. Daha önce Devlet Hastanesinde bisküvi ve kek gibi çeşitli atıştırmalık gıda ürünleri desteğinde bulunan Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı, şimdi de şehrin başlıca meyvelerinden olan elma ikramında bulundu.

OSB’den Sağlık Çalışanlarına Destek Artıyor

Karaman Organize Sanayi Bölgesi, virüse karşı toplum sağlığını korumak adına fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına desteklerini aralıksız sürdürüyor.

(Covid-19)’un etkisini gösterdiği ilk günden bugüne sağlık çalışanlarının yanında olan Karaman OSB Yönetimi, starking cinsi 1600 kasa kırmızı elmayı sağlık çalışanlarına ikram etti.

Karaman Devlet Hastanesi Başhekimlik Binası girişine gelen elma yüklü tırdan indirilen kırmızı elmalar sağlık çalışanlarının damaklarını tatlandırırken, bu anlamlı programa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Yönetim Kurulu Üyeleri Esat Şen ve Ahmet Kapar’ın yanı sıra Hastane Başhekimi Ahmet Yılmaz ve OSB Müdürü Yasin Ünüvar katıldı.

Böylesine anlamlı bir organizasyonda yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren genç işadamı Ahmet Kapar, “Her zaman ön safta kahramanca ve fedakârca çaba sarf eden sağlık çalışanlarımız, ülkemizde koronavirüs salgınında amansızca mücadele vermektedir. Bu zorlu ve riskli görevlerinde onların moral ve motivasyonu her şeyden önemlidir. O bakımdan bizler sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız.”dedi.

Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yılmaz da, Karaman’da OSB Yönetimine teşekkür ederek, “İş adamlarımızın bu tavrı, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bir göstergesi olarak bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Devletimiz sağ olsun her konuda tüm sağlık kurumlarının her türlü ihtiyaçlarını hızla karşılarken, özel sektörde de Karaman OSB Yönetiminin camiamızın moralini artıracak organizasyonları ilimiz adına ayrı bir gurur vesilesidir. Sağlık çalışanlarımız adına bu tatlı ikram ve katkılarından dolayı OSB Başkan ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.”dedi.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Bonukalın da, “Sağlık çalışanlarımız virüsün yayılmasını engellemek için canları pahasına çalışırken, bizler de yanlarında bulunarak kendilerine güç vermeye çalışıyoruz. Bu dönemde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız, yeter ki ülke olarak el birliğiyle bu zor günleri de birlikte atlatalım.”diyerek duygularını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284