ÖSYM Bilisim Personeli Alacak

Ölçme Seçme ve Yerlestirme Merkezi (ÖSYM), Bilgi Güvenligi ve Yönetimi Daire Baskanligi`nda istihdam edilmek üzere 11 sözlesmeli personel alacak. Basvurular 15 Ekim`de sona erecek.

ÖSYM Bilisim Personeli Alacak

ÖSYM'den yapilan açiklamaya göre, ÖSYM tarafindan gerçeklestirilecek sözlü sinav sonucunda, basari sirasina göre 11 sözlesmeli bilisim personeli alinacak.
Sinava, fakültelerin dört yillik bilgisayar mühendisligi, yazilim mühendisligi, elektrik mühendisligi, elektronik mühendisligi, elektrik ve elektronik mühendisligi bölümlerinden ya da bunlara denkligi Yüksekögretim Kurulu'nca kabul edilmis yurt disindaki yüksekögretim kurumlarindan ve bunlarin disinda kalan 4 yillik egitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, egitim ve egitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine egitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkligi Yüksekögretim Kurulunca kabul edilmis yurt disindaki yüksek ögretim kurumlarindan mezun olan adaylar basvurabilecek.
Adaylar, basvuru sartlarinin ayrintilarini www.osym.gov.tr internet sitesinden ögrenilebilinecek.
Adaylarin basvurularini, ÖSYM'nin internet sitesinde bulunan basvuru formunu eksiksiz ve dogru bir sekilde doldurduktan sonra formda belirtilen belgelerle beraber 15 Ekim saat 17.30'a kadar, ÖSYM'nin Bilkent/Ankara adresine sahsen veya son basvuru tarihinde ÖSYM'ye ulasacak sekilde posta ile yapmasi gerekiyor.
Basvurularin incelenmesi sonucunda genel ve özel sartlari saglayan adaylardan, 2011 ve 2012 KPSSP3 puaninin yüzde 70'i (KPSSP3 puani olmayan veya belge ibraz etmeyen adayin KPSSP3 puani 70 olarak dikkate alinir) ile yabanci dil puaninin yüzde 30'unun (Yabanci dil puanina iliskin belge ibraz etmeyenlerin puani sifir olarak degerlendirilecektir) toplami esas alinarak yapilacak siralamaya göre en yüksek puanlidan baslanarak en fazla 110 aday sözlü sinava davet edilecek.
Sözlü sinav 7 Kasim 2012'de yapilacak. Sinav yeri ve tarihi, adaylarin e-posta ve posta adreslerine yazili olarak bildirilecek. Sinavda basarili olmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alinmasi gerekiyor.
Adaylar basari derecelerine göre siralamaya tabi tutulacak ve kontenjan sayisi kadar aday alinacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284