Otellerde Nasil Davranilmasi Gerektigini Ögrendiler

Karaman Toplum Ruh Sagligi Merkezi personel ve kursiyerleri bu hafta sosyal etkinlik kapsaminda Bayrakçi Oteli ziyaret ederek birlikte kahvalti etkinligi gerçeklestirdi.

Otellerde Nasil Davranilmasi Gerektigini Ögrendiler

Bayrakçi Otelinin düzenledigi kahvaltida Toplum Ruh Sagligi Merkezine devam eden kursiyerlere tesis hakkinda bilgi veren otel isletme Müdürü Aziz Akyurt, bir konaklama tesisi olan otellerde uyulmasi gereken kurallari ve otelde konaklama ihtiyaci oldugunda dikkat edilmesi gereken yönleri açikladi. Aykurt kalinacak otellerde öncelikle genel hijyene ve odalarin temizligine dikkat edilmesi gerektigine dikkat çekti.
TRSM sorumlusu Uzm. Dr. Fatih Erçin sizofreni ve bi-polar hastaliklarin tedavisinde sosyal rehabilitasyonun önemli oldugunu ve bu faaliyetler esnasinda personelin yaptigi hasta gözlemlerinin degerlendirildigini belirterek kursiyerleri konuk eden Bayrakçi Oteli isletmecisi Gülnur Bayrakçi’ya tesekkür etti.
Sosyal Hizmet Uzmani Aydin Bagci ise sosyal rehabilitasyon kapsaminda faaliyetlerinin devam edecegini “toplum tarafindan, hatta kendi yakinlari tarafindan, dislanan psikotik rahatsizliklari olan kisilerin yapilan rehabilitasyon programlari sayesinde izolasyonun olumsuz etkilerinden uzaklastigini belirterek Toplum Ruh Sagligi Merkezine saglanan gönüllü katkilarin önemli oldugunu ve bu konuda destek beklediklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284