Otomobilin Çarptigi Imam Hayatini Kaybetti

Karaman’da, sarampole inen otomobilini çekiciyle kurtarmaya çalisan cami imami, baska bir otomobilin çarpmasiyla hayatini kaybetti.

Otomobilin Çarptigi Imam Hayatini Kaybetti

Kaza, saat 21.00 siralarinda Karaman-Mersin karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Ailesi ile piknikten dönen imam 46 yasindaki Osman Ugur, kullandigi 70 DZ 975 plakali otomobil ile seyir halindeyken havanin yagisli olmasi nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araci sarampole indi. Ugur, araçta bulunan esi ve üç kizini oradan geçmekte olan bir tanidiginin araciyla evine gönderirken, çekiciden yardim istedi. Çekicinin gelmesiyle otomobili düstügü sarampolden kurtarmaya çalisan Osman Ugur’a havanin karanlik olmasi nedeniyle fark edemeyen bir otomobil çarparak kaçti. Otomobilin çarptigi Ugur, 20 metre uzaga firladi. Olay karsisinda ne yapacagini sasiran çekici sürücüsü bir taraftan durumu polis ve 112 Acil Servise bildirirken diger taraftan kaçan otomobili yakalamak için pesine düstü. Kaza yerine gelen saglik ekibi yaptigi kontrolde Ugur’un hayatini kaybettigini tespit etti. Çekici sürücüsü pesine düstügü otomobili yakalayamazken, plakasini almayi basardi. Kazanin duyulmasinin ardindan Il Müftüsü Nuri Degirmenci geldi. Cumhuriyet savcisinin yaptigi incelemenin ardindan Ugur’un cesedi cenaze araciyla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
KAÇAN OTOMOBIL SÜRÜCÜSÜ POLISE TESLIM OLDU
Çekici sürücüsünün verdigi plaka dogrultusunda Osman Ugur’a çarpan otomobili bulmak için çalisma baslatan polis ekipleri, aracin merkeze bagli Lale köyünde ikamet eden 42 yasindaki Abidin S. üzerine kayitli oldugunu tespit etti. Sahsin köydeki adresine giden ekipler otomobil ile Abidin S’i bulamadi. Yakinlari sürücüyü cep telefonuyla arayarak kendisini polisin aradigini söyledi. Kazayla ilgili polis tarafindan arandigini ögrenen Abidin S., merkez Alacasuluk mahallesinde bulundugu adresi bildirdi. Adrese giden polis ekipleri Abidin S’i kaza yaptigi 14 KG 580 plakali otomobilin içinde otururken buldu. Polis tarafindan gözaltina alinan Abidin S., hastanede saglik kontrolünden geçirildikten sonra jandarmaya teslim edildi. Kazada ön cami ve dikiz aynasi kirilan otomobil çekiciyle araç parkina çekildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284