Özbay Adaylığını Açıkladı

Karaman’ın sevilen ve sayılan esnaflarından, aynı zamanda uzun süredir Karaman Madeni Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Cemal Özbay, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmek, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin uygun Kredi şartlarından daha fazla Esnaf ve Sanatkarımızın yararlanmasını sağlamak amacı ile Kooperatif Yönetimine talip olduk” diyerek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Özbay Adaylığını Açıkladı

Konuyla ilgili açıklama yapan Cemal Özbay; “Esnaf ve Sanatkarlarımıza hizmet için yola çıktık, onların daha iyi şarlarda daha iyi hizmetler sunabilmeleri adına güçlü bir kadro ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetimine aday olduk. Ocak 2023 ayı içerisinde yapılacak olan seçimler için Kooperatif üyesi esnaf ve snatkarlarımızın desteklerini bekliyoruz.

Bugüne kadar Kooperatife hizmetleri olan tüm Kooperatif Başkanlarımıza ve yönetim Kurullarına, şu andaki mevcut Başkanımız Sayın Recep Kökes ağabeyimiz ve Yönetim Kuruluna hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bizler onların hizmetlerini daha da ileri taşımak, üye esnaf ve sanatkarlarımıza daha fazla imkanlar sunulması için bayrağı daha da yukarı taşımak adına bu göreve aday olduk. Ben, Yönetim ve Denetim Kurulumuzda görev alacak arkadaşlarım hizmete hazırız ve hizmet noktasında tecrübe ve birikimlerimize güveniyoruz.

Hizmet için çıktığımız bu yolda teveccüh ve takdir Kooperatif üyelerimizden, Takdir Allah’tan diyoruz ve tüm Esnaf ve Sanatkarlarımıza selam ve saygılarımızı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284