Özel Babaoglu Anadolu Lisesi Açiliyor

Ilk Özel Anadolu Lisesi Açiliyor.

 Özel Babaoglu Anadolu Lisesi Açiliyor

Karaman’ in ilk Özel Anadolu Lisesi açiliyor. 14 yildir ilimize hizmet eden Özel Babaoglu Egitim Kurumlari, anasinifi, ilkokul ve ortaokulunun ardindan Karaman’ da ilk olan Özel Anadolu Lisesi’ ni de açiyor. Tüm siniflara kayit yapilabilecek.

Konu hakkinda bilgilendirme yapan Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven:” Halkimizin yogun talebi ve mevcut egitim sistemimizin geregi Özel Babaoglu Anadolu Lisesi 2015 yili Eylül ayinda egitim ögretime baslayacaktir. Amacimiz, ailelerin Babaoglu Egitim Kurumlari’na duydugu güveni devam ettirmek ve nitelikli bireyler yetistirmektir. Hem akademik basari hem de sosyal faaliyetleri dolu dolu gerçeklestiren kurumlarimiz, verdigi hizmetin kalitesini artirmaktadir. 6 yasinda Babaoglu Egitim Kurumlari ile tanisan ögrencilerimize gençlik yillarini Anadolu Lisemizde yasatacagiz. Okulumuzun bir diger özelligi ise 2015 Eylül ayinda sadece 9. sinifa degil 10, 11 ve 12. siniflarimizi da egitim ögretim verecegiz. Ögrenci velilerimiz ve ögrencilerimiz Ugur Dershanesinden detayli bilgi alip ön kayit yaptirabilirler.
Anadolu Lisesinin fiziki yapisi hakkinda bilgi veren Özel Babaoglu Egitim Kurumlari Kurucu Temsilcisi Hilmi Erdogdu:” Egitim için tüm imkânlarini seferber eden Bifa A.S. yönetimi bu firsati bizlere tanidi. Babaoglu Kampüsü yaklasik 36.000 metre karelik bir alanda hizmet vermektedir. Anadolu Lisesi binamiz 3500 metre karelik kapali alani ile hizmet verecektir. 16 derslikli lise binamizda dersliklerin yani sira fizik, kimya, biyoloji laboratuarlari, bilgisayar laboratuari, atölyeler, idari odalar, yemek salonu ve egitimin gereklerini yerine getiren tam donanimli teknolojik siniflardan olusmaktadir.
Egitim yerleskemiz, kapali spor salonumuz, 500 kisilik konferans salonumuz, genis oyun alanlarimiz, parklarimiz, hayvanat bahçemiz, yesilin hâkim oldugu bir alanda, sehrin gürültüsünden uzak piril piril bir ortamda anasinifi, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi ile Karaman’ a hizmet edecektir.” dedi.
Ali Konukseven, “2015 Agustos ayi sonunda tamamlanip Eylül ayinda egitim ögretime baslayacak olan Özel Babaoglu Anadolu Lisesi binasinin, velilerimize, ögrencilerimize, okulumuza ve ilimize simdiden hayirli olmasini diler; basta Sayin Yilmaz Babaoglu olmak üzere Bifa A.S. Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’na, Bifa A.S. yönetimine, çalisanlarina ve emegi geçen herkese çok tesekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284