Özel Selçuklu Hastanesi Yönetiminden Ziyaret

Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Dr. Seyit Karaca ve Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Yeniay, ilimizde çesitli ziyaretlerde bulundu.

Özel Selçuklu Hastanesi Yönetiminden Ziyaret

Ilk olarak tekrar göreve seçilen Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay’i ziyaret eden Dr. Karaca ve Yeniay, yeni dönemin Sn. Baskan, yönetim kurulu meclis ve komite üyeleri için hayirli olmasini dilediler. Karaman ekonomisi ve saglik hizmet sektörü konusunda sohbet edilen ziyarette oda Baskani Mustafa Toktay da Selçuklu hastanesinin illerine kattigi degerden övgüyle söz ederek ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirip tesekkür etti.
Bir diger ziyaret duragi Karaman Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Dr. Nuriye Ulu idi. Ziyarette hayirli olmasi dileklerini ileten Dr. Karaca kamu özel isbirligi ile ilimiz ve ülkemiz sagligina hep birlikte katkilar sunmaya devam edeceklerini, bu güne kadar hep desteklerini gördükleri Sn. Ulu ile yeni görevinde de isbirligi içerisinde olacaklarini ifade etti. Dr. Ulu da, ziyaretten duydugu memnuniyetin yani sira, gerek il müdürlügü gerekse yeni görevi esnasinda Selçuklu Hastanesi ile kurumlarinin iyi diyalogundan bahsederek bundan sonra da iyi diyalog ve iliskilerinin devam edecegini ifade etti.
Daha sonra Il Saglik Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu’yu ziyaret eden Dr. Karaca ve Yeniay, saglik hizmetlerinde ilimizin geldigi noktayi degerlendirdiler. Hayirli olmasi dileklerini ileten Dr. Karaca da Il Saglik Müdürlügü teskilatina bu güne kadar gösterdikleri iyi niyet ve memnuniyetten dolayi tesekkür etti. Dr. Koyuncu da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade etmenin yani sira, dogru çalisan her kuruma destek olmanin kendi görevleri oldugunu ve bundan sonra da bu anlayisla hizmete devam edeceklerini belirtti.
Son olarak Il Halk Sagligi Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy’u ziyaret eden yöneticilerimiz yeni saglik teskilat yapisiyla ile ilgili görüs alisverisinde bulundular. Dr. Karaca bundan sonraki dönemde de ilimiz sagligi için elele çalisacaklarini ifade etti. Dr. Altunsoy da ayni dileklerle isbirligi mesaji vererek ziyaret için tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284