Özmen Ve Küçükcicibıyık Ailelerinin Mutlu Günü

İlimizde yayın hayatını sürdüren Karaman’da Uyanış Gazetesi’nin sahibi Ahmet Küçükcicibıyık ve Emine Tezcan’ın oğulları, Gazetenin İmtiyaz sahibi Mehmet Küçükcicibıyık, hafta sonu Otağ Sosyal Tesislerinde yapılan düğün ile yaşamını merhum Ahmet ve Rukiye Özmen’in kızları Aygül ile birleştirdi.

Özmen Ve Küçükcicibıyık Ailelerinin Mutlu Günü
Düğüne Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, sanayiciler, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Aygül-Mehmet Küçükcicibıyık çiftinin nikah şahitliğini Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat, Anadolu Ajansı emekli Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ile emekli öğretmen Hıfzı Özmen yaptı.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftlerin evlenme cüzdanını verdi.
KGRT olarak meslektaşımız Mehmet ve Aygül Küçükcicibıyık çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, her iki aileyi de kutluyoruz.



 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284