Özürlü Memur Seçme Kursu’nun Açilisi Yapildi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Türkiye Beyaz Ay Dernegi Karaman Subesi ve Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile açilan Özürlü Memur Seçme Sinavi hazirlik kursunun açilisina katildi.

Özürlü Memur Seçme Kursu’nun Açilisi Yapildi
Cumhuriyet Nihat Arslan Ilkögretim Okulu’nda düzenlenen açilisi törenine Vali Kahraman’in yani sira Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Türkiye Beyaz Ay Dernegi Karaman Sube Baskani Kemal Önder Demirkollu, milli egitim sube müdürleri, okul yöneticileri ve kursiyerler katildi.
Türkiye Beyaz Ay Dernegi Karaman Sube Baskani Kemal Önder Demirkol açilis konusmasinda dernegin kurulus felsefesi ve dernek çalismalariyla ilgili bilgi verirken, dernegin her geçen gün daha çok büyüdügünü, daha genis kitlelere ulastigini belirtti ve bunun engelli vatandaslarimiz için bir umut, bir sevinç vesilesi oldugunu ifade ederek, Türkiye Beyaz Ay Dernegi Karaman Subesi’nin kurulus sürecindeki desteklerinden dolayi Vali Kahraman’a tesekkür etti.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ise konusmasinda düzenlenen kursun kendisini heyecanlandirdigini ve umutlandirdigini belirterek “Milli egitim olarak bütün vatandaslarimiza ihtiyaç duyuldugu takdirde kurs açmak, onlari egitmek, onlara yardimci olmak gibi bir görevimiz var. Gönlümüzden geçen bundan daha fazlasini basarmak.”dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, konusmasinda bugüne kadar Vali Kahraman’in öncülügünde ve destegiyle güzel isler basardiklarini ve bundan sonra da üzerlerine düsen görevleri hakkiyla yerine getirmenin gayretinde olacaklarini ifade etti.
Vali Kahraman ise konusmasina Güney Kore’den selâmlar getirdigini belirterek, oradaki sicak ve samimi havayi anlatti ve Kore’ye giden ve orada sehit düsen ya da gazi olarak dönen atalarimizin orada sadece düsmanla degil, bir cehaletle de savastiklarini ifade etti. Vali Kahraman konusmasinda “engelli” vatandaslarimizin birçogunun herhangi bir engeli olmayan birçok vatandasimizdan daha büyük isler basardigini hatirlatarak, önemli olanin inanç ve gayret olduguna dikkat çekti.
Vali Kahraman konusmasinda ayrica “Inancimiz varsa imkânsiz diye bir sey yoktur. Eger biz gönüllerimizden ve kafamizdan engelleri kaldirdiysak basaramayacagimiz hiçbir is yok. Dernegimizin kurulus sürecinde gönlünü açan ve her seyini ortaya koyarak çalisan tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bu süreçte ve bu çalismalarda görev alan tüm arkadaslarimiza fedakârliklarindan dolayi en içten duygularla tesekkür ediyorum. Bize düsen hangi görev varsa yapmaya haziriz, her türlü imkânimizin onlarin emrine amade oldugunu belirtmek istiyor, bu kursumuzun hayirli olmasini diliyor, emegi geçenlere tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Vali Kahraman, açilistan sonra kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, yetkililerden yapilan çalismalarla ilgili bilgi aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284