Paris Saldirisinda Hayatini Kaybeden Karamanli Elif Dogan Anilacak

Fransa’nin baskenti Paris’te geçen hafta yasanan terör saldirilarinda hayatini kaybedenler arasinda aslen Karamanli olan Belçika vatandasi Elif Dogan’in da oldugu ögrenildi.

Paris Saldirisinda Hayatini Kaybeden Karamanli Elif Dogan Anilacak

Belçika’nin Liege kentinde yasayan Elif Dogan’in ölümüyle ilgili olarak Liege Belediye Baskan Yardimcisi hemserimiz Mehmet Aydogdu yaptigi açiklamada, “Paris terör olaylarinda hayatlarini kaybedenler ile huncarca öldürülenler arasinda olan Liege halkindan Elif Dogan ve Milko Jozic anisina 17 Kasim Sali günü saat 18.00’de Liege Belediye Sarayi önü olan Place du Marché mevkiisinde sessiz bir anma töreni ile terörü lanetleme toplanmasi gerçeklestirilecektir. Elif Dogan Liege bölgesinin taninmis ve sevilen simalarindan Karamanli Mustafa Kemal Dogan’in kizidir. Rahmetlinin nurlar içinde yatmasini dilerken tüm aileye bas sagligi ve sabir dileriz” dedi.
Aslen Karamanli olan Mustafa Kemal Dogan ve ailesinin 30 yil Belçika’da yasadiktan sonra kesin dönüs yaparak Izmir’e yerlestikleri ve marketler zincirlerinin bulundugu ögrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284