Park Düzenleme Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlügü ekiplerinin sehir genelindeki parklarda bakim ve onarim çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Park Düzenleme Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in talimatlari dogrultusunda, parklari yasam alanlarina çevirmek için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Vatandaslarimizin daha rahat ve modern sartlarda vakit geçirmeleri için parklarda bakim ve onarim çalismalarini araliksiz yürüten Park ve Bahçeler Müdürlügü, Demokrasi Parki’nin ardindan Yunuskent Mahallesi’ndeki Hüseyin Tek Parki’nda bir dizi çalisma baslatti.
Sehir genelindeki parklarda düzenleme çalismalarinin havalarin elverdigi sürece devam edecegini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Ramazan Bayrami’ndan sonra baslattigimiz çalismalarda dört parkta yeniden düzenleme yaptik. Öncelikle yeni parke taslari dösenen parklarda vatandaslarimizin rahat oturup dinlenebilecekleri banklari yeniledik ve çocuk oyun guruplarini elden geçirdik. Il genelindeki diger parklarda da mevsim sartlari elverdigi sürece ihtiyaçlara göre bakim, iyilestirme ve yenileme çalismalari devam edecek” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284