Pasli: Karaman Basinini Güçlü Buldum

Basin Yayin ve Enformasyon Genel Müdürlügü Konya Il Müdürü Cemil Pasli, beraberinde Sube Müdürleri Okan Çamsoy ve Necati Gökçelik ile birlikte Karaman medyasini ziyaret ettiler.

Pasli: Karaman Basinini Güçlü Buldum

Karaman’in Sesi Gazetesi ve KGRT tesislerinde ziyaret eden Il Müdürü Pasli, Karaman basini televizyonculuk ve gazetecilik anlaminda iyi gördügünü belirterek, “Gazetecilik olarak suanda 6 tane gazetemiz çikiyor. Televizyonumuz gayet iyi. Yani nüfus ve mevcut imkânlara göre standartlarin üstünde görüyoruz ve tebrik ediyoruz. Binayi da gezdik. Gazetenin, televizyonun, radyonun matbaanin ayni mekân içerisinde olmasi da bir avantaj. Biz düzenli bir sekilde sizi takip ediyoruz ve çalismalarinizi takdir ediyoruz” dedi.
Yerel basinin sorunlariyla ilgili olarak da Pasli, “Yerel medyanin sikintilarinin güncellenen bir mevzuatla tekrar düzenlenmesi gerekiyor. Özellikle yerel medyanin kabuguna sigmayan bir yapisi var. Suanda geçmiste düzenlenmis mevzuatlar onlarin ihtiyaçlarini karsilamiyor. Biz bunlarin hepsinin farkindayiz. Devlet büyüklerimiz de konunun muhataplari da bunun farkinda. Tüm taleplerini ve dileklerinizi ilettik. Insallah en kisa süre içerisinde sizin taleplerinizi fazlasiyla karsilayacak yeni bir düzenleme ile yolumuza devam edecegiz. Bizim amacimiz bu sektörde çalisan bütün insanlarin en kisa sürede basin kartina sahip olmalarini saglamak. Basin kartlari konusunda da bir takim esneklikler oldu. Süreler kisaltildi. Basin sektöründe çalisan arkadaslarimizdan ricamiz basin karti almak için lütfen müracaatlarini yapsinlar” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284