Pedallar Annelerimiz Için Döndü

12 Mayis 2013 Pazar günü Türkiye bisikletliler Dernegi Karaman Temsilciligi, Karaman Jimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Grubu, Karaman Bisiklet Toplulugu ve Konya Mevlana Bisiklet Grubu annelerimizi hatirlamak ve hatirlatmak için bu özel günde pedallarini Taskale Incesu Magarasina çevirdiler.

Pedallar Annelerimiz Için Döndü

Etkinlik sirasinda; Yesildere Baraji, Manazan Magaralari, Bugday Ambarlari ve Incesu Magarasi gezildi. 35 bisikletçinin katildigi ve 130 kilometre süren etkinlik sirasinda geçilen noktalarda annelerimize çiçekler dagitilarak onlarin bu güzel ve özel günde çok uzaktan da olsa hatirlandiklari dile getirildi.
Konu ile ilgili olarak Karaman Bisiklet Il Temsilcimiz Baris ÜNLÜ; Bu özel günde amacimiz hem annelerimizi hatirlamak ve hatirlatmak hem de Karamanimizin tarihi ve dogal güzelliklerini tanitmakti. Bunu basarmanin mutlulugu içerisindeyiz. Sportif anlamda Türkiye’de oldukça üst düzeye ulasan bisiklet sporumuz bu tür etkinlikler ile sosyal içerikli görevlerini de yerine getirmeye çalisacaktir. Bisiklet sporu; herhangi bir salona, herhangi bir takima bagli kalmadan bireyin özgürce yapabilecegi, çevre dostu, insani rahatlatan ve dogayi daha iyi tanimasini saglayan çok özel bir spordur. Bu nedenle Karamanli vatandaslarimizin da bisiklet sporu ile yakindan ilgilenebilmesi ve bisiklet sporunun içinde yer alabilmesi için bisiklet gruplarimiz bir araya gelerek örnek çalismalar yapmaya baslamistir. Bu tür etkinliklere katilmak isteyen vatandaslarimizi bisiklet sporunun içerisinde görmek Bisiklet Il Temsilcisi olarak bizleri mutlu edecektir. Bu gün gerçeklestirmis oldugumuz etkinlige desteklerini esirgemeyen Türkiye Bisikletliler Dernegi Karaman Temsilciligine, Karaman Jimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Grubuna, Karaman Bisiklet Topluluguna ve Konya Mevlana Bisiklet Grubuna ve etkinligimize destekte bulunan Karaman Vitamin Kek yetkililerine tesekkürlerimi sunmak isterim dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284