Piri Reis Vadisi Anadolu’da Birçok Projeye Rehberlik Edecek

Karaman Belediyesi tarafindan projelendirilen ve Karaman tarihinin en prestijli konut projelerinden olan Piri Reis Vadisi`nde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.

Piri Reis Vadisi Anadolu’da Birçok Projeye Rehberlik Edecek

Piri Reis Vadisi Projesi'ndeki çalismalari degerlendiren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, " Kent tarihimizin en önemli toplu konut projesi ülkemizde örnek olacak nitelikte ve birçok toplu konut projesine rehberlik edecek" dedi.
Baskan Ertugrul Çaliskan; " TOKI ile ortaklasa yürüttügümüz projede çalismalar tüm hizi ile devam ediyor. TOKI Piri Reis Vadisi projesini son derece önemsiyor. Agustos ayi içerisinde ilimize bir ziyaret gerçeklestiren TOKI Baskani Mehmet Ergün Turan, projenin Anadolu’da birçok projeye rehberlik edecegini ifade etmisti. Proje, sahip oldugu sosyal donatilari, ticaret alanlari ile bulundugu bölgeye sosyal ve ekonomik anlamda canlilik getirecek. "
"Sehrin Cazibe Merkezi Olacak"
Proje dahilinde insa edilen konutlarin kendini gösterdigini söyleyen Baskan Çaliskan; "Toplam bin 728 konut ve alisveris merkezi, restoran, kapali otopark gibi sosyal tesis alanlarindan olusacak projenin ilk etabinda 450 konut yapilacak. Bu konutlarin 272 normal daire, 166 adet özel konut, 12 adet teras villa yapilacak. Ayrica alisveris merkezi, spor kompleksleri, suni göletleri, otopark ve yesil alanlari ile sehrin cazibe merkezi haline gelecek" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284