Piri Reis Vadisi’nde Anahtar Teslimi Başladı

 Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Karaman’ın en prestijli eserlerinden olan Piri Reis Vadisi’nde konut teslimleri başladı.

Piri Reis Vadisi’nde Anahtar Teslimi Başladı

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen 416 konutun anahtar teslimi bugün (10 Eylül 2018) başladı. Şantiye alanında yapılan konut teslimine Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er’de katılarak konut sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

10 Eylül 2018 tarihi itibari ile her gün bir bloğun teslim edileceğini söyleyen Başkan Çalışkan, AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ile birlikte konutları ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Çalışkan; “TOKİ ve Karaman Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen, Karaman’ın en prestijli eserlerinden biri olan Piri Reis Vadisi’nde anahtar teslimine başladık. Yaklaşık 70 bin m² alana sahip projede, görkemli konutların yanı sıra; alışveriş merkezleri ve ticaret alanı, restoranlar, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otoparklar, amfi tiyatro ve spor alanları yer alıyor. Çevre düzenlemesi ise son derece modern ve görsel bir şekilde tasarlandı ve çalışmalarda birkaç eksiğin dışında tamamen bitti. Piri Reis Vadisi Projesi; konutları, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile Doğu Kışla bölgesini güzide bir cazibe merkezi haline getirecek. Burada gerçekleştirdiğimiz sosyal donatılardan ve alanlardan tüm vatandaşlarımız faydalanabilecek. Karaman Belediyesi olarak şehrimize değer katan yatırım ve projelerimize devam edeceğiz. Konutlarını teslim alan vatandaşlarımıza da hayırlı olsun diyor, aileleri ile birlikte huzur, refah ve mutluluk içerisinde oturmalarını temenni ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim hatp oğlu
İbrahim hatp oğlu - 6 yıl Önce

Yiğenim , tapun hayırlı olsun, iyi günlerde , sağ selametle oturmayı Allah nasibetsin , başkanimiza teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner284