Polis Emeklileri Derneğinin Yeni Hizmet Binası Açıldı

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’nin yeni hizmet ofisi düzenlenen törenle açıldı.

Polis Emeklileri Derneğinin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Açılışa Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Baro Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkan Yardımcısı Sefer Atçeken ile emekli polisler katıldı.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Halil Yalçın, “Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Karaman Şubesini açış nedenimiz üyelerimize şehir merkezine yakın ulaşım kolay park sorunu olmayan bir yerde oturup dinlenebilecekleri hoşça vakit geçirmelerini toplumla istişarelerini sağlamak, geliştirmek, kendileri ile varsa kırgınlıklarını gidermek varsa çalıştığı kuruma küskünlüklerini konuşarak gidermek için sohbet edebilmelerini sağlayabilmektir. Bizim bu kıymetli günümüze katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şube Başkan Yardımcısı Sefer Atçeken’de, “Karaman’a şube açılması için meslekte ilk çalıştığım il olması hasebiyle Genel Başkanım Mustafa Acar’a teklifimizle çalışkan ve başarılı abim sevgili başkanım Halil Yalçın ile çabamız sonucu 35. şube olarak her ilde kurulacak şubelerin ilki oldu. Derneğimiz meslektaşlarımın emekli olduktan sonra meslekten kopmayarak birbirlerinden haberdar ve beraber olmalarına, kenetlenmelerine, anılarını kahve telvelerinde tazelemelerine, sevinç ve kederlerini paylaşmalarına imkan tanıyan nezih mekanlardandır. Tüm şubelerimiz saygı ve onurlu yönetimleriyle, üyeleriyle daha da güçlenerek yarınlara emin adımlarla yürümektedir” dedi.

Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’da konuşmasında derneğin tüm polis emeklilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci tarafından yapılan duanın ardından dernek hizmet ofisi İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen tarafından hizmete açıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284