Polis Esleri En Güzel Asure Için Yaristilar

Emniyet Teskilati Mensuplari Hanimlari Yardimlasma Dernegi Karaman Subesi üyeleri tarafindan asure yarismasi düzenlendi.

Polis Esleri En Güzel Asure Için Yaristilar

Polisevi’nde gerçeklestirilen yarismaya Vali Murat Koca’nin esi Vildan Koca, Belediye Baskani Ugurlu’nun esi Hilal Ugurlu, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’in esi Zeynep Sönmez ile polis esleri ve Karamanli yardimsever hanimlar katildi.

Yarisma öncesinde bir konusma yapan Emniyet Teskilati Mensuplari Hanimlari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Sube Baskani Zeynep Sönmez, “Içinde bulundugumuz asure ayi nedeniyle hem bir araya gelmek hemde egitimlerine devam eden çocuklarimiza katkida bulunmak amaciyla böyle bir etkinlik yapmak istedik. Etkinligimizden elde edecegimiz gelirle emniyet mensuplarinin üniversitede okuyan çocuklarina burs verecegiz. Bizi bu güzel günlerde yalniz birakmadiginiz için sizlere tesekkür ediyorum” dedi.
Yapilan yarisma sonunda iki birinci seçilirken, Vali Koca’nin esi tarafindan çekilen kura sonunda Emniyet Müdürlügü Olay Yeri Inceleme ve Sube Ekibi’nin esleri birinciligi kazandi. Ikinci ise Elif Icat, üçüncü de Elif Coskun oldu. Dereceye girenlere çesitli armaganlar verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284