Polis Eslerinden Yardim Çayi

Ilimizde Polis Esleri Kaynasma, Yardimlasma Dernegi tarafindan yardim çayi düzenlendi.

Polis Eslerinden Yardim Çayi

Polisevi Dügün Salonu’nda gerçeklesen yardim çayina Karaman Valisi Murat Koca’nin esi Vildan Koca, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’in esi ve Polis Esleri Kaynasma, Yardimlasma Dernegi Sube Baskani Zeynep Sönmez ile dernek üyeleri ile polis esleri katildi. Yardim çayinda bir konusma yapan Zeynep Sönmez, "Dernek olarak egitim gören emniyet teskilatimizin çocuklarina yönelik yardimlasma ve dayanisma çayi düzenledik" dedi.
"Birlikten kuvvet dogar" diyen Sönmez, "Amaç her rütbedeki emniyet teskilati mensuplarinin hanimlari ile emekli olan yurt içi ve yurt disi görevlerini yerine getirirken sehit düsen veya malul olan teskilat mensuplari hanimlari arasinda birlik, beraberlik ve dayanisma saglamaktir. Emniyet teskilati mensuplarimizi hiçbir zaman yalniz birakmayan ve imkanlari dahilinde onlarin maddi, manevi her türlü ihtiyacini karsilamaya çalisan dernegimiz amaçlarindan biri de ihtiyaç sahibi personelimizin çocuklarina ulasip onlara destek olmaktir" diye konustu.
Sube Baskani Sönmez’in yaptigi konusmanin ardindan dernek üyeleri ve davetliler düzenlenen yardim çayina destek verdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284