Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Durumu Ne Oldu?

Yaklasik 500 ögrenciye egitim vermesi planlanan ve yetkili agizlardan bu yil egitim-ögretime açilacagi açiklanan Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu’ndaki son durum merak konusu oldu.

 Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Durumu Ne Oldu?

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Polis Meslek Yüksek Okulu binasi tamamlanmasina karsin ögrenci alimi konusunda Emniyet Genel Müdürlügü’nden veya üniversiteden herhangi bir açiklama yapilmamasi okulun bu yilda açilmayacagi sorusunu gündeme getirdi.

25 bin metrekaresi kapali olmak üzere 112 bin metrekarelik alanda okul, idari binalari, kapali spor alanlari ve futbol sahasi gibi komplekslerin bulundugu okulun tamamlanmasi için 20 milyon liralik bir bütçe ayrilmisti.
Diger taraftan yine bu yil ögrenci alimina baslanacagi duyurulan Havacilik Meslek Yüksek Okulu’nun açilisinin da bazi eksikliklerin giderilememesi nedeniyle önümüzdeki yila sarktigi ögrenilirken önümüzdeki günlerde Türk Hava Kurumu Genel Baskani Osman Yildirim’in ilimize gelerek okulun binasi ve egitim-ögretimi konusunda genis bilgiler verecegi ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284