Polis Motosiklet Hirsizlarini Yakaladi

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri çesitli tarihlerde meydana gelen motosiklet hirsizligi olayina karisan 3 kisiyi yakaladi.

Polis Motosiklet Hirsizlarini Yakaladi

Konuyla ilgili olarak Emniyet’ten yapilan açiklamada, “Ilimizde çesitli tarihlerde meydana gelen Yagmaya Tesebbüs ve Motosiklet Hirsizligi olayi ile ilgili Asayis Sube Müdürlügü ekiplerimizin alinan istihbari bilgiler dogrultusunda, olaylarin süphelilerinin yakalanmasina yönelik yapmis oldugu çok yönlü arastirma ve çalisma neticesinde, hirsizlik olaylarini gerçeklestirdikleri tespit edilen, 3 süpheli T.I, I,N. ve M.Y. isimli süpheliler çalinti motosikletle birlikte yakalanmis, hirsizlik olayi ile ilgili yakalan 3 süpheli haklarinda yasal islem yapilmak üzere adli mercilere sevk edilmis, çikarildiklari mahkemece T.I, I,N. ve M.Y. Mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmustur.
Ayrica ilimizde faaliyet gösteren bir özel kurulusumuzun bahçesinden çalinan Aksaray Malaklisi cinsi köpek ile ilgili yapilan çalisma neticesi; hirsizlik olayini gerçeklestirdigi tespit edilen M.E. simli sahis ilimiz merkezinde çalmis oldugu köpekte ilimize bagli bir köyde bulunarak, köpek özel kurulusumuza teslim edilmistir.
Emniyet Müdürlügü olarak hedefimiz, Ilimizde yasayan tüm vatandaslarimizin huzur ve güven içerisinde yasamalarini saglamak, islenen suçlarin faillerini yakalayarak, delilleriyle birlikte adli merciler önüne çikarmaktir. Halkimizin destekleriyle kisisel çikarlari için toplum huzurunu bozmaya çalisanlara karsi sürdürdügümüz basarili mücadelemiz artarak devam edecektir” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284