Polis Olan Gelin Ve Damada Kelepçe

Karaman Emniyet Müdürlügü Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ile Asayis Sube Müdürlügünde görev yapan polis memurlari Gürkan Karabag ile Tenzile Simsek, nikahlarinin kiyilmasinin ardindan meslektaslari tarafindan elleri kelepçelendi.

Polis Olan Gelin Ve Damada Kelepçe

Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ile Asayis Sube Müdürlügünde görev yapan polis memurlari Gürkan Karabag ve Tenzile Simsek, nikah tarihlerini 14 Subat Sevgililer Günü olarak seçti. Çiçegi burnunda çift, nikah salonuna çevik kuvvet polislerinin cop ve kalkanlari olusturdugu koridordan konfeti patlatilarak girdi. Çiftin nikah sahitliklerini Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ile Emniyet Müdür Yardimcisi Hüseyin Ekici ve Asayis Sube Müdürü Erdem Tülek yapti. Nikahin ardindan dünya evine giren çiftin elleri meslektaslari tarafindan kelepçelendi.
Nikahin kiyilmasinin ardindan çifte evlilik cüzdanlarini veren Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, "Nikah herkesin ve Allah’in huzurunda gerçeklestikten sonra aile olmanin birinci kuralini yerine getirmis oluyoruz. Bundan sonrasi karsilikli sevgi ve saygiyla bir ömür boyu devam etmesini temenni ediyorum. Oglumuz ve kizimizi çok sevdigimiz için ben nikah cüzdanini bu sefer adeti birazcik bozarak ikisine birden vermek istiyorum Allah hayirli ugurlu etsin" dedi.
Çiçegi burnunda çift daha sonra meslektaslarinin kalkanlara yazdigi “Bir ömür boyu mutluluk dileriz” yazisinin altinda hatira fotografi çekildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284