Polis Vatandaşı Bilgilendiriyor

10 Nisan Polis haftası etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Aktekke Meydanı’nda kurdukları stantla vatandaşların genel güvenlik hakkındaki soruları yanıtlandı.

Polis Vatandaşı Bilgilendiriyor
Vatandaşlara kendilerine karşı işlenmesi muhtemel suçlara karşı bilinçlendirilmeleri amacı ile broşürler dağıtıldı ve güncel kamu spotları izlettirildi. Kurulan standı ziyaret eden çocuklara da balonlar dağıtılarak kek ve şeker ikram edildi.
Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü’nce hayata geçirilen "Sanal Ortamı Tanıyorum Projesi" kapsamında ilimizde bulunan bir alışveriş merkezinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü personelince bilgilendirme standı kurularak Siber Suçlarla Mücadele kapsamında; hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internet kullanımı ve sanal ortamdaki alışverişlerde, kredi kartlarının doğru bir şekilde kullanımı hakkında vatandaşlar, kamu spotu ve dağıtılan broşürler ile bilgilendirildi.
Bilgilendirme standlarına yoğun ilgi olduğu gözlenirken yapılan bilgilendirme faaliyetlerinden dolayı vatandaşlar, emniyet mensuplarına teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284