Polisten Gofret ve Çikolatali Uyari

Karaman polisi yaptigi emniyet kemeri uygulamasi ile sürücüleri kurallar konusunda uyarirken, otomobillerde bulunan çocuklara da gofret ve çikolata ikram etti.

Polisten Gofret ve Çikolatali Uyari

Ismet Pasa Caddesi’nde gerçeklesen uygulamaya Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de katildi. Uygulama noktasinda otomobilleri durudan polis ekipleri sürücüleri emniyet kemerlerini takmalari konusunda uyarirken, araçlarda bulunan çocuklara gofret ve çikolata ikram etti. Uygulama sirasinda basin mensuplarina açiklamada bulunan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Karaman’da emniyet kemeri takmayan bir tek sürücü kalmayincaya kadar uygulamalarini araliksiz olarak sürdüreceklerini söyledi.
Sürücüleri tesvik etmek için 4 yildir çocuklara üzerlerinde uyarici yazilar bulunan hediye paketleri dagittiklarini ifade eden Sönmez, "Amacimiz ceza yazmak degil, sürücülerimizi trafik kurallarina uymaya tesvik etmektir. Kurallar bizlerin güvenligi içindir. Bu uygulamalarla özellikle otomobillerde bulunan çocuklarimiza kurallarin önemini anlatmaya çalisiyoruz. Onlara çesitli hediyeler veriyoruz. Bu yil da 5 bin paket gofret ve çikolata hazirladik. Uygulamalarda çocuklarimiza bu gofret ve çikolatayi veriyoruz" diye konustu.
Araçlarda bulunan çocuklar gofret ve çikolatalari yiyerek polislere tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284