Polonyali Heyetten Rektör Gökmen’e Ziyaret

Karaman Valiligi ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erasmus Kurum Koordinatörlügünün ortak projesi kapsaminda Karaman’a gelen Polonya Lodz Üniversitesi heyeti KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti.

Polonyali Heyetten Rektör Gökmen’e Ziyaret

Ziyarette Lodz Üniversitesi temsilcileri ile Rektör Sabri Gökmen karsilikli bilgi alisverisinde bulundu. Prof. Dr. Sabri Gökmen üniversitelerin uluslar arasi islevlerine dikkat çekerek Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin bilimsel altyapisindan söz etti.
Polonya’dan gelen ziyaretçileri Karaman’da ve üniversitede agirlamaktan dolayi mutluluk duydugunu belirten Rektör Gökmen, “Erasmus kapsaminda gerek kendi ögrencilerimizin Avrupa ülkelerine gidip egitim görmelerini gerek Avrupali ögrencilerin bizim ülkemizde ve üniversitemizde egitim görmelerini istiyoruz. Ziyaretiniz dolayisiyla gerçeklesen bu tanismanin ilerleyerek üniversiteler arasinda kültür ve bilgi alisverisine dönüsmesi ve faydali bir görüsme olmasini temenni ediyorum.” dedi.
Karaman ve üniversite hakkinda görüslerini dile getiren Lodz Üniversitesi heyeti ise Karaman’da bulunmaktan ve üniversiteye yapilan ziyaretten memnun olduklarini belirttiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284