Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan Vali Meral’e Ziyaret

Bir dizi etkinliğe katılmak üzere ilimize gelen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde katıldığı konferansın ardından Vali Fahri Meral’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan Vali Meral’e Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Davutoğlu’nun yanı sıra eşi hanımefendi Dr. Sare Davutoğlu, hanımefendi Zehra Meral, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş ve ilçe kaymakamları da hazır bulundu.

Eski Başbakanlardan ve Dışişleri Bakanlığı görevlerinde de bulunan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, üniversite öğrencilerine yönelik verdiği konferansın ardından Karaman Valiliğini ziyaret etti.

Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Meral ile makamında bir süre sohbet eden Prof. Dr. Davutoğlu, dilimiz, tarihimiz ve medeniyetimizin beşiği sayılan Karaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretleri süresi içerisinde kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı Karaman halkına teşekkür etti.

Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı görevlerinde bulunmuş, siyasette ve bilim alanında verdiği hizmetlerle bölgesinde sevilen birisi olan çok değerli bir bilim insanını Karaman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Meral, ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Davutoğlu ve eşi hanımefendi Sare Davutoğlu’na teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284