Proje Döngüsü Yönetim Egitimini Basariyla Tamamladilar

Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi 20 kisi, Mevlâna Kalkina Ajansi (MEVKA) ve Avrupa Birligi Bilgi Merkezinin tertip ettigi “Proje Döngüsü Yönetimi” egitimine katildi. Egitimlerini basariyla tamamlayan gençler sertifikalarini Belediye Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar’in elinden aldi.

Proje Döngüsü Yönetim Egitimini Basariyla Tamamladilar

MEVKA ve Avrupa Birligi Bilgi Merkezi tarafindan gençlik meclisi üyelerine verilen Proje Döngüsü Yönetim (PDY) Egitimi (14 - 15 Mart 2013) tarihleri arasinda gerçeklesti.
Gençlik meclisi Baskani Emre Yilmaz, aldiklari egitimin faydali olduguna deginerek, temel bir egitim oldugunu ve bu tarz egitimlerin belli araliklarla devam edecegini belirtti. Karaman Belediyesinin, Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisine ve Karaman’da ki gençlere verdigi deger göz ardi edilemeyecek oldugunu söyledi. Bu egitimi almalarinda yardimci olan basta Belediye Baskanimiz Kâmil Ugurlu ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.
Belediye Baskan Yardimcisi H. Osman Ünüvar, “Belediye Baskanimiz Sayin Kâmil Ugurlu’nun talimatlariyla Kent Konseyi Gençlik Meclisinin egitim ve sosyal faaliyetlerinde her zaman yanindayiz. Kent konseyi meclisinin, Karaman’in büyümesi ve gelismesi hususunda yapmis oldugu girisimleri hep destekledik, desteklemeye de devam edecegiz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284