Proje Hazirlayan Danisman Firmalar Bilgilendirildi

TKDK Karaman Il Koordinatörlügü tarafindan danisman firmalara yönelik bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

Proje Hazirlayan Danisman Firmalar Bilgilendirildi

Il Koordinatörlügü Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya TKDK Il Koordinatörü Ahmet Poyraz, TKDK uzmanlari ile Ilimizde ve Konya’da danismanlik hizmeti veren firmalarin temsilcileri katildi.
Toplanti, TKDK Karaman Il Koordinatörü Ahmet Poyraz’in açilis konusmasi ile basladi. Il Koordinatörü Ahmet Poyraz, 10 Kasim 2014 tarihinde çikilan ilan kapsaminda hazirlanan projelerin 12 Ocak- 10 Subat 2015 tarihleri arasinda Karaman Il Koordinatörlügünde kabulünün gerçeklestirilecegini, ancak insaat isleri içeren projelerin çizim ve ruhsatlandirilmasi sürecinin de göz önünde bulundurularak proje hazirlama konusunda hizli hareket edilmesi gerektigini belirtti. Ayrica, basvuru sahipleri tarafindan sunulacak ihale dokümanlarinin ön kontrollerinin 05–15 Ocak 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirilecegini, bu sekilde –varsa- hatalarin bu süreçte düzeltilmesinin mümkün olacagini hatirlatti.
Toplanti, birim uzmanlari tarafindan hazirlanan sunumlarin yapilmasi ve katilimcilarin sorularinin cevaplandirilmasi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284