PTT Başmüdürlüğünden Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, PTT’nin kuruluşun 178. Yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Faik Göksüçukur ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

PTT Başmüdürlüğünden Vali Meral’e Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Meral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. PTT teşkilatının, geçmişten günümüze önemli bir görev üstlendiğini ve gelişen teknolojiyle birlikte kendini yenileyerek modern bir yapıya kavuştuğunu söyleyen Vali Meral, teşkilatın vatandaş odaklı ve kaliteli hizmet anlayışı ile hizmetlerini yürüttüğünü belirterek, PTT Başmüdürü Göksüçukur ve PTT çalışanlarının gününü tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleşen kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür eden PTT Başmüdürü Faik Göksüçukur, PTT teşkilatının kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler ve kurumun il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda PTT Başmüdürü Göksüçukur günün anısına Vali Meral’e Hz. Peygamberimizin Devlet Başkanlarına Mektuplar isimli eseri ile Hz. Mevlana’nın Divanı Kebir isimli eserinin tıpkıbasımı ve Karaman’ın kartpostallarının yer aldığı filatelik hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284