Raketler Amatör Spor Haftası İçin Yarıştı

Karaman’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Masa Tenisi müsabakaları yapıldı.

Raketler Amatör Spor Haftası İçin Yarıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sportif müsabakalarla devam ediyor. 

Etkinlikler kapsamında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen Amatör Spor Haftası Masa Tenisi müsabakaları küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yapılan maçların ardından tamamlandı. 

Yaklaşık 30 sporcunun yer aldığı müsabakalar çekişmeli karşılaşmalarına sahne olurken, sporcuların müsabakalar sonunda gösterdiği fair-play hareketleri izleyenlerden alkış aldı.

Bir birinden heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda küçük kızlar a kategorisinde İrem Sena Kaynar birinci, Sefa Eğlence ikinci, Nisagül Karademir üçüncü, küçük kızlar b kategorisinde Ayşe Saatoğlu birinci, Aleyna Tepe ikinci, Hatice Betül Dikmen üçüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde ise Mehmet Eren Çalış birinci, Mustafa Ünver ikinci, Emirhan Öztürk dördüncü oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284