Raketler Minik Ellerde Hayat Buluyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Il Spor Merkezleri bünyesinde masa tenisi egitimi alan kursiyerler yaz tatilini dolu dolu geçirmenin mutlulugunu yasiyor.

Raketler Minik Ellerde Hayat Buluyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Il Spor Merkezleri bünyesinde 5-18 yas arasi gençlerle bulusan ve 20 farkli spor bransinda ücretsiz olarak egitim gören kursiyerler eglenmenin, ögrenmenin ve kendini gelistirmenin mutlulugunu yaz tatili boyunca doyasiya yasadi.
Masa tenisi antrenörü Hikmet Ergün nezaretinde Gençlik Merkezinde verilen kurslar haftanin her günü saat 14.00-17.00 arasi iki seans halinde gerçeklestiriliyor. Ikiserli gruplar halinde yapilan çalismalara öncelikle sakatliklara engel olmak için cimnastik hareketleri ile baslaniliyor. Baslangiç derslerinden sonra raketle tanisan çocuklar raket tutusunu, file, masa ve masa tenisinin kurallarini ögreniyor. Gerçeklestirilen seri antrenmanlardan sonra masa tenisinin temel teknik çalismalarini benimseyen kursiyerler ögrendikleri teorik bilgileri uygulamaya dönüstürerek karsilikli maçlarla eglenceli ortamda egitimlerini sürdürüyorlar.
Sporcunun iyi bir altyapi almasi gerektigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik," Karaman’da masa tenisi bransini alaninda uzman antrenörlerimiz esliginde daha iyi seviyelere getirmek istiyoruz. Basari için iyi bir altyapi sart. Karaman olarak ev sahipligini yaptigimiz Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarinda sporcularimizin hirsi ve yetenekleri bizleri gelecege yönelik çalismalarimizda oldukça heyecanlandirdi. Spor Il Müdürlügü olarak bu yönde çalismalarimiz devam etmektedir. Karaman’in dört bir yaninda azimsanamayacak sayida sporcumuz var. Bu sayiyi daha da çok arttirmayi hedefliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284