Ramazan Aksamlarini Ilizyon Gösterisi Renklendirdi

Karaman Belediyesi Ramazan senlikleri programi içinde yer alan sihirbaz gösteriminde çocuklar sahnenin önünden ayrilmadi.

 Ramazan Aksamlarini Ilizyon Gösterisi Renklendirdi

Ramazan etkinlikleri kapsaminda sahne alan sihirbaz Atilla Çaglayan birbirinden güzel sihirli oyunlar ile izleyenleri adeta büyüledi. Ramazan ayinda geceleri kent insaninin hosça vakit geçirmesine yönelik düzenlenen eglence programi dâhilinde yer alan ilizyon gösterisinde çocuklar düzenlenen oyunlari büyük hayranlik içinde takip etti. Zaman zaman yardimci oyuncu olarak sahneye çikan çocuklar oynanan oyunda bizzat rol aldi. Çocuklarin yani sira büyüklerinde dikkatini çeken ilizyon gösterisinde profesyonelce hazirlanmis farkli oyunlar sergilendi.

Senai Demirci’den Hos Sohbet
Karaman Kalesi’nde düzenlenen Ramazan aksamlarinin 5. Programina; ünlü yazar ve program yapimcisi Dr. Senai Demirci konuk olacak. Demirci hos sohbeti ve seslendirecegi birkaç eseriyle vatanlarimiza güzel bir gece yasatacak.
Iftar Sofrasinin Ikinci Duragi Çeltek Mahallesi
Bu arada Ramazan ayinda geleneksel hale gelen mahalle iftarlari, bu aksam (2 Temmuz Çarsamba) Çeltek Mahallesi’nde bulunan Kemal Reis Ilkögretim Okulu bahçesine kurulacak. Imaret, Mehmetbey ve Çeltek Mahallelerini kapsayan Iftar Sofrasina tüm mahalle sakinleri davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284